Kertkészítő - Semmelrock - Barabáskő - Viacolor burkolatok
Ma 2019. augusztus 23., péntek, Bence napja van. Holnap Bertalan napja lesz.

Térburkolás

 

 


kedvezmeny

 


 


 

 

 

 

 

Feltöltés alatt . ...

 

Hívjon most!  70 - 411 - 4500


 Térburkolás-térkövezés

 

Földmunkával, betonozással, szigeteléssel, vízelvezetéssel / csapadékvíz / együtt is készítünk kocsi beállót, járdát, kerti tipegőt, teraszt, terasz lépcsőt, kerti lépcsőt. Burkolatokat anyaga lehet terméskő, térkő, kerámia lap, keményfa, a megrendelő igényei szerint. Szinte bármilyen formát ki tudunk alakítani a térkőből.

Az építéshez szükséges anyagokat a Turányi Tüzép szállítja, kivitelezéseink helyszínére.


 

 Az első lépés a szintezés, amikor meghatározzuk és, kimérjük a szinteket az optimális vízelvezetés miatt.Következik a földmunka. A földmunkát kézzel, vagy géppel / Bobcat kisgéppel / de, gépi erővel és, kézi kisegítéssel is végezzük. Mindig az adott körülményekhez igazodva. A Bobcat kis helyigényű de, magas hatásfokú munkagép. Szűk helyeken rendkívül hatékony.


 


szegélykövet betonozzuk. Kerti utak, járdák készítésekor a burkolatot szegélykő nélkül is készítjük ha, a gyepet szintbe szeretnénk hozni a burkolati szinttel. A kertfenntartás egyszerűbbé és, gyorsabbá válik. A fűnyíró pengéje nem akad meg a szegélykő szélében és, nem kell külön szegélynyírót sem használnunk.Kavicságyat terítjük és, tömörítjük lap vibrátorral, vagy döngölő géppel.  A térköveket ágyazó rétegbe fektetjük, ami bazalt zúzalék.Az egész kövek lerakása után következik a szabálytalan alakú térkövek méretre szabása vízhűtéses géppel. A vízsugárnak köszönhetően nincs hatalmas por és, a szálló por nem okoz kellemetlenséget a  megrendelőnek és, a szomszédoknak sem.